Tuesday, September 26, 2023

Mijn verhaal

Mijn naam is Linda Hartendorp (1971), eigenaar en freelance event professional.

Na de Hogere Hotelschool en de VU was het even zoeken welke baan bij mij paste. Na een korte sales carrière in de catering belandde ik via de eerste internetbanenwebsite bij toeval in de evenementenbranche in 1998.
Bij organisatiebureau East Side Productions in Amsterdam leerde ik de branche goed kennen. Het bedenken van concepten vanuit de marketinggedachte heb ik verfijnd bij Performance Improvement in Haarlem. Gedurende die jaren heb ik samen met fijne opdrachtgevers mooie evenementen tot stand gebracht.
In 2011 wilde ik meer diversiteit, inspiratie en verder leren. Met de oprichting van Your EventWorks heb ik meer diversiteit in projecten gevonden en doe ik dagelijks nieuwe inspiratie op door co-creaties met opdrachtgevers, organisatiebureaus en freelancers.

Mooiste evenement

Er wordt mij vaak gevraagd wat mijn mooiste evenement is tot nu toe. Dat is zo moeilijk te beantwoorden omdat ieder evenement een eigen 'mooi moment' heeft. Een kippenvel gevoel door het publiek bij het zien van hun nieuwe logo, de energie die vrijkomt als iedereen lol heeft tijdens een teambuildingactiviteit, ontroering tijdens een mooi lied op maat of trots op een gezamelijke prestatie. Als het verhaal goed is, voelt het gewoon fantastisch om te zien dat het werkt. Dat is iedere keer weer op een andere manier, maar allemaal net zo mooi.

Trots op

Ik ben een ‘Nelson’ van MasterPeace. Dit is een jonge, positieve internationale vredesbeweging die met muziek, kunst en evenementen mensen en bedrijven actief wil betrekken bij terugdringen van conflicten en het bouwen van vrede. ‘Nelsons’, vernoemd naar Nelson Mandela, zijn mensen die hun expertise en tijd inzetten om MasterPeace te helpen bij het realiseren van concrete ambities. Ik zet mijn talent in voor het organiseren van de jaarlijkse MasterPeace Great Minds Meeting. Een bijeenkomst waar bedrijven en geïnteresseerden inspiratie opdoen en brengen en hun verbinding met de doelen van MasterPeace uitspreken.

MasterPeace

 
Opdrachtgevers

Ik werk samen met diverse organisatiebureaus, freelancers en opdrachtgevers.